werkwijze

U kunt bij Spong Design diect het gewenste vanuit onze webshop bestellen. Setjes wenskaarten, mini bedankjes en andere leuke presentjes. Uiteraard kunt u op een afspraak vrijblijvend uw wensen bespreken en voorbeelden bekijken. Al een idee wat u precies wilt? Stuur een mail met uw wensen en ontvang vrijblijvend een offerte. Spong staat op scherp, want u bepaalt wat zij ontwerpt :-)

afspraak met spong design

  • Allereerst maakt u vrijblijvend een afspraak met Spong Design, wij geven er de voorkeur aan al onze cliĆ«nten persoonlijk, in een huiselijke sfeer te woord te staan, op deze afspraak bent u in staat samen met ons uw keuze te maken uit het aanbod, mocht uw keuze gemaakt zijn, dan verwachten wij een aanbetaling en gaan we voor u aan het werk.

    Binnen enkele dagen sturen wij een drukproef naar uw adres of per e-mail en kunt u bepalen of hetgeen er voor u ontworpen is ook daadwerkelijk is wat u ervan verwacht.

    Na goedkeuring van uw kant, heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis. U komt het product ophalen en betaalt het openstaande saldo.

    Interesse? Bel voor een afspraak met Simone Spong: 06-54625355